Mitsubishi Verkopen

Verkoop uw Mitsubishi snel en zorgeloos.

U wil uw Mitsubishi verkopen?

mitsubishi verkopen
 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Uw Mitsubishi verkopen aan Waasland Cars zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de administratieve afhandeling, keuring voor verkoop, aanvraag van car-pass, …

Deze erkende autohandel is lid bij Traxio (het vroegere Federauto) en is dagelijks actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg voor de aankoop van tweedehands auto’s. Een groot deel hiervan zijn Mitsubishi’s.

Wanneer u uw Mitsubishi aan Waasland Cars verkoopt, verbindt deze erkende auto-opkoper er zich toe de verkoop van uw tweedehands auto zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er bij de verkoop van uw Mitsubishi enorm veel aandacht besteed aan een veilige, vlotte en zorgeloze afhandeling.

Vul dit formulier vrijblijvend in

Bijlage(s)

Achtergrond van Mitsubishi

Mitsubishi als automerk maakt deel uit van de Mitsubishi Motors Corporation wat een onderdeel in van de Japanse Mitsubishi Group. De eerste auto’s werden geproduceerd in 1917 en in de volgende jaren stelde Mitsubishi zich op als innovator. Zo ontwierp het de eerste Japanse dieselmotor en een prototype wagen met vierwielaandrijving. De komende jaren volgenden vernieuwing zoals voertuigen die reden op verschillende brandstoffen, elektrische bussen, vrachtwagens met luchtveringen, kantelcabines, …

Vandaan heeft Mitsubishi zijn hoofdzetel in het Japanse Shiba bij Tokyo en telt het bedrijf meer dan 30 000 werknemers. Als automerk draaide het vorig jaar ongeveer 14 miljard omzet.

ik verkoop mijn mitsubishi

Mitsubishi Pajero

Waarom uw Mitsubishi aan Waasland Cars verkopen?

Uw Mitsubishi verkopen aan Waasland Cars staat voor een aangenaam, vlot en zorgeloos gebeuren wordt herleid.

Zo hoeft u geen tijd en energie te verliezen met bijvoorbeeld potentiële auto-kopers en/of het brengen van uw Mitsubishi naar een verkooppunt. En bovenal, wordt voor uw Mitsubishi een correcte en mooie prijs gegeven.

De vlotte communicatie voor, tijdens én na de verkoop van uw tweedehandswagen, tussen onze aankoop medewerkers en u, maakt deel uit van de bedrijfsmissie voor ons als erkend autobedrijf. Zo wordt het tijdstip waarop deze Waasland Cars-medewerkers uw Mitsubishi komen kopen en ophalen steeds gerespecteerd. Mocht de planning van onze auto-opkopers in de war worden gestuurd door bijvoorbeeld het verkeer, zullen ze u daar steeds tijdig van op de hoogte brengen.

Tot slot biedt Waasland Cars u bij de verkoop van uw Mitsubishi, steeds de keuze om zelf te beslissen over de wijze van uitbetaling (overschrijving, bankstorting of cash). U veiligheid is even belangrijk als de onze en daarom laten we de keuze van uitbetaling aan u over.

Erkende auto-opkoper

U moet zich voor de verkoop van uw Mitsubishi niets meer aantrekken van de technische controle, car-pass en/of keuring voor verkoop. Het is namelijk zo dat u als verkoper van een tweedehandswagen vrijgesteld bent wanneer u deze tweedehands auto aan een erkende auto-opkoper zoals Waasland Cars verkoopt. Uw Mitsubishi verkopen aan Waasland Cars bespaart u dus veel tijd en energie.

Hoe uw Mitsubishi verkopen aan Waasland Cars?

Uw Mitsubishi verkopen, kan door te bellen naar het nummer 03 766 18 23 of te surfen naar IK VERKOOP MIJN MITSUBISHI. Daar vult u volledig vrijblijvend het online formulier in. Onze aankoopmedewerkers zullen u dan zo snel mogelijk terug contacteren om de praktische zaken te bespreken. Zo wordt de verkoop van uw tweedehands Mitsubishi tot een snel, efficiënt en zorgeloos gebeuren herleid.

Waar u ook woont, Waasland Cars stuurt voor de verkoop van uw Mitsubishi, haar auto-opkoop medewerkers tot bij u. Deze handelen de verkoop van uw Mitsubishi ter plaatse af en zorgen dan ook zelf voor het transport van uw Mitsubishi.

Uiteraard heeft u bij de verkoop van uw Mitsubishi ook altijd de keuze om zelf naar onze hoofdvestiging in Sint-Niklaas te komen. Waasland Cars bevindt zich op een 5-tal minuutjes wandelen van het treinstation van Sint-Niklaas waardoor u, als u zonder vervoer terug afkomt, na de verkoop van uw Mitsubishi toch nog gemakkelijk met het openbaar vervoer  naar huis kunt.

ik verkoop mijn wagen

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze.

traxio federauto

Erkende Autohandel

Waasland Cars is een erkende autohandel en tevens lid bij Traxio. Wij houden ons dan ook steeds aan de gedragscode die is opgelegd aan auto-opkopers.

Geen Tussenpartijen

De overname van uw tweedehands auto gebeurt rechtstreeks door ons. Zo worden er dan ook geen andere auto-opkopers bij betrokken.

Gratis & Vrijblijvend

Alle prijsbepalingen gebeuren volledig gratis en vrijblijvend, via het onlineformulier op de website, bij een bezoek aan onze vestiging of op locatie.

Correcte Prijs

Onze prijsvoorstellen zijn het resultaat van een berekening van de catalogusprijs en een grondige aftoetsing met de huidige marktwaarde.